2020. július 28., kedd

Gyimesfelsőloki polgármesterjelölt: a patakmedrek karbantartására van szükség

Pruteanu Róza Izabella Pruteanu Róza Izabella

Pruteanu Róza Izabella az Erdélyi Magyar Szövetség gyimesfelsőloki polgármesterjelöltje keddi sajtótájékoztatóján rámutatott, hogy iskolaigazgatóként széles körű rálátása nyílt a település életére. „Gyimesfelsőloki lakosként azt látom, az országos és uniós pályázatok tárháza fontos pénzforrási lehetőségeket biztosítana, amelyek jelenleg nincsenek kihasználva. Folytonos pályázati tevékenységet szeretnék elérni” – jelentette ki, hozzátéve, az önkormányzati tulajdonban levő útszakaszok felújításra szorulnak, de a járdák hiánya is sok fejtörést okoz a lakosságnak.

„A patakmedrek megfelelő karbantartása elsődleges lenne, hiszen az elmúlt időszakban a gyimesi községet többször is árvíz sújtotta. Az oktatási intézmények és játszóterek szintén megértek a korszerűsítésre, az ingázó lakosok számára pedig még mindig nincsenek megfelelően kialakított buszmegállók” – sorolta a a teendőket Pruteanu Róza Izabella.

Mezei János, a szövetség társelnöke ismertette: Hargita megyében több mint 50 helyszínen indítanak településvezetőket és tanácsoslistákat.

Székelyhon.ro / polgáripárt.ro

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned