2020. augusztus 05., szerda

Székelyudvarhelyen Mike Levente az MPP polgármesterjelöltje

Mike Levente. Tiszta vizet öntene a pohárba Mike Levente. Tiszta vizet öntene a pohárba

„Szeretnénk, ha minden településen a legjobb vezetők határoznák meg a fejlődést, ezért indítja a Magyar Polgári Párt polgármesterjelöltként Székelyudvarhelyen Mike Leventét, a helyi szervezet elnökét” – jelentette be Mezei János elnök kedden, Székelyudvarhelyen.

Mezei elmondta, a szeptember 27-ei önkormányzati választásokat követően olyan személyt szeretnének a város élén látni, aki nem a veszekedésekre és az összetűzésekre helyezi a hangsúlyt a munkája során, hanem csapatával inkább a békét teremti meg és lehetőséget talál az együttműködésre. „Nyitott, új gondolkodású ember, nyitott arra, hogy felfedezzen új dolgokat a város részére és uniós forrásokat szerezzen” – jellemezte Mikét.

„Öntsünk tiszta vizet a pohárba” – ismertette jelmondatát a zaklatott székelyudvarhelyi közéletre utalva Mike Levente.  Az MPP székelyudvarhelyi elnöke felidézte, a 2000-es helyhatósági választásokon független képviselőjelöltként indult. „Relatív fiatalon már érdekelt a közélet” – vázolta Mike.  Az önkormányzati képviselői testületben 2009-től MPP-s képviselő. „Sem a rossz, sem az ezt követő rosszabb időszakban nem ültem át máshova” – mondta Mike Levente.

az Erdélyi Magyar Szövetség sajtóirodája / Polgáripárt.ro

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned