2020. augusztus 07., péntek

Mezei János: összmagyar egység lesz Borszéken

Újabb gyergyószéki jelölteket jelentett be az EMSZ Újabb gyergyószéki jelölteket jelentett be az EMSZ

„Borszéken összmagyar egység valósul meg, hiszen Bara Szabolcs polgármesterjelölt korábban az RMDSZ színeiben tevékenykedett, ott szerzett tapasztalatot, most viszont az Erdélyi Magyar Szövetségbe tömörülve, csapatként dolgozunk tovább” – jelentette be Mezei János Gyergyószentmiklóson, csütörtökön. Az EMSZ társelnöke, aki a Hargita megyei tanács elnöki tisztségét pályázza meg, újabb két gyergyószéki polgármesterjelöltet mutatott be. Mezei úgy vélekedett, egységes stratégia mentén kellene fejleszteni Hargita megye turisztikai településeit, mert ezek a térségek – így Borszék és Marosfő is – folyamatosan veszítenek a vonzerejükből.

Bara Szabolcs ennek megfelelően a borszéki idegenforgalmat szeretné fejleszteni, illetve arra törekszik, hogy minél több kis- és középvállalkozást alapítsanak a helyiek. „Kiemelten fontosnak tartom, hogy a külföldön dolgozó fiataljainkat visszahívjuk Borszékre, és lehetőséget teremtsünk, hogy maradjanak, és tapasztalataikat itthon valósítsák meg” – jelentette ki Bara.

08.06. Bara

Domokos Zsolt, Vasláb polgármesterjelöltje elmondta, a mezőgazdaságot és az úthálózat állapotát szeretné fejleszteni.  A vaslábi és marosfői problémák feltérképezése céljából Domokos Zsolt utcafórumokat tervez.

08.06. Domokos

Polgáripárt.ro / EMSZ

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned